Skupina »LUNICE« je ena izmed šestih skupin v Osnovni šoli in vrtcu Sv. Trojica. Nahaja se v prenovljenih prostorih kulturnega doma. Pogoji in standardi so v vseh pogledih primerni. V skupino je vpisanih 12 otrok.

Skupina spada v prvo starostno obdobje, otroci so stari dve leti. Najina osnovna naloga je posvetiti pozornost vsakemu posamezniku, predvsem njegovemu emocionalnemu doživljanju in izražanju. Otroci v skupini so prijetni, živahni, igrivi in večino časa dobre volje. Vsi so zdravi in se vsakodnevno družijo med igro in pri vsakodnevnih dejavnostih v dnevni rutini. Pri sestavljanju tega načrta, sva se zavedali, da ima igra posebno mesto v kurikulumu za predšolsko vzgojo.

Zavedava se, da če je opredeljena dovolj široko, je pravi način otrokovega razvoja in učenja v zgodnem obdobju. Prav tako bomo preživeli čim več časa zunaj na prostem.

 

1. Roditeljski sestanek

1. Roditeljski sestanek

Priprave na 1. roditeljski sestanek Veseli smo vseh naš otrok in veselimo se tudi sodelovanja s starši, vseh konstruktivnih predlogov, idej, soustvarjanja in priložnosti, da smo podpora drug drugemu. Ponosna sem na naš vrtčevski kader in iskreno hvaležna za vse...

več...

MEDNARODNI DAN STRPNOSTI

V mesecu novembru smo obeležili mednarodni dan strpnosti in se skupaj s šolo pridružili nacionalnemu projektu društva Eksena: Mednarodni dan strpnosti – dan za strpnost in prijateljstvo, čigar osrednja tema je bila STOP SOVRAŽNEMU GOVORU – SPOŠTUJEMO RAZLIKE MED NAMI....

več...